Samenwerking geeft
ons  kippenvel


S
amenwerking
Kennis
Integriteit
Normen en waarden

De kernwaarden van een lokale samenwerking tussen zelfstandige ondernemers. Ondernemers die zelf dagelijks voor nieuwe uitdagingen staan en ondernemers die hun rijke ervaring graag met een ander delen. Dat doen we door samen met elkaar te sparren over thema’s die u als ondernemer aan het hart gaan. Daar krijgen we energie van en die energie gebruiken we zo dat u zich goed voelt!

Als ondernemer staat u bloot aan invloeden van buitenaf. Veranderende wetgeving, bewegingen in de kapitaalmarkt, nationale en internationale politiek, economische crisis, een langdurige pandemie. De huid beschermt de mens en SKIN beschermt de ondernemer en zijn bedrijf.

Door de multidisciplinaire aanpak zullen wij uw situatie vanuit diverse invalshoeken bekijken. Wij horen uw verhaal als ondernemer graag en we gaan samen met u aan de slag. Uw onderneming is onze zorg!  

Quote:

Mensen die geen persoonlijke risico’s nemen, zouden nooit betrokken moeten zijn bij het nemen van beslissingen die significante impact hebben op anderen. Echte vakmensen doen dingen eerst voor existentiële redenen, daarna pas voor financiële en commerciële. Ondernemers zijn daarom helden van onze samenleving. Ze falen voor de rest van ons.”
Skin in the game” (2018)Nassim Nicolas Taleb

Onze partners