Hoe gaat SKIN te werk?

1

Maak een afspraak met een van onze partners

Wil je graag weten hoe je bedrijf er voor staat? We helpen je hier graag mee. Ons team van SKIN partners staat voor je klaar. Ook voor een specifieke vraag kun je een afspraak maken met een van onze partners? Samen kijken hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

2

Doe samen met onze deskundige partner een FeelGood check voor jouw bedrijf

Onze partners bespreken graag met je hoe je bedrijf er voor staat. De aandachtspunten brengen we in kaart en we zoeken naar de geschikte oplossing om jou te ontlasten en je vragen deskundig te beantwoorden.

3

Boek resultaat!

Door onze unieke krachtenbundeling van expertises komen we tot de beste oplossing voor jou en behalen we een optimaal resultaat.  Als collectief ontlasten we je graag, zodat jij je kan focussen op wat je echt leuk vind: ondernemen! 

SKIN is de plek
om te groeien

SKIN Feelgood is een uniek samenwerkingsverband van ervaren ondernemers. Door de multidisciplinaire aanpak wordt de MKB-ondernemer vakkundig geholpen.

U kunt bij SKIN terecht voor al uw vragen op het gebied van financiën, administratie, juridische zaken, hypotheken, verzekeringen en bedrijfsfinanciering. Onze specialisten zijn ook thuis op het gebied van arbo, bedrijfsvitaliteit, marketing en communicatie en trade finance. One stop shoppen doe je bij SKIN!

Wij zorgen

dat jij

lekker

in je vel

zit!

Hoe

gezond

is jouw bedrijf?

Welk cijfer geef jij jouw bedrijf?

1

10

Wij helpen je graag om te streven naar
de beste gezondheid voor jouw bedrijf!

Wij

helpen je graag

hiermee.

SKI_Aanbod_BG_Juridisch
Juridisch
De wet kan soms nogal complex zijn, zeker voor u als ondernemer. U heeft wellicht te maken met contracten, rechtszaken of vergunningen. Als ondernemer is het handig om goed geïnformeerd te zijn over zaken die betrekking hebben op uw firma. Soms kunnen er zich situaties op juridisch gebied voordoen die u de spreekwoordelijke pet te boven gaan.
SKI_Aanbod_BG_Administratie
Administratie
Als ondernemer bent u druk bezig om een heleboel ballen in de lucht te houden. Uw financiële administratie is 1 van die ballen en die krijgen wij graag van u toegespeeld. Laat uw administratie onze zorg zijn. Wij gaan met u aan de slag om uw administratieve proces zo efficiënt mogelijk in te richten zodat u tijd heeft om die andere ballen niet te laten stuiteren. Nooit meer op het laatste moment bonnetjes en facturen aanleveren en op de laatste dag BTW betalen.
SKI_Aanbod_BG_Bedrijfsfinanciering
Bedrijfsfinanciering
Bent u op zoek naar een bedrijfs-of vastgoedfinanciering? Heeft u het gevoel dat u bij uw huisbankier niet meer terecht kunt voor al uw financieringsvragen en een goed en onafhankelijk advies? Onze specialisten van SKIN Bedrijfsfinanciering gaan samen met u op zoek naar de beste deal.
SKI_Aanbod_BG_Fiscaal
Fiscaal
De Belastingdienst verwacht van u als ondernemer dat u bekend met de fiscale wetgeving en dat u tijdig aan uw verplichtingen voldoet en vooral ook op tijd geld overmaakt als dat nodig is. U houdt vast van lezen van een goed boek, maar de pocket belastingwetten zal vast geen deel uitmaken van uw boekencollectie en daarom is het goed om te weten dat onze fiscale specialisten een berg fiscale literatuur op hun nachtkastje hebben liggen.
SKI_Aanbod_BG_Loonadministratie
Loonadministratie
Ondernemer zijn is al stressvol genoeg. Naast alle werkzaamheden die plaatsvinden in en rondom uw onderneming zijn er nog veel belangrijke zaken die achter de schermen geregeld moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bijhouden van alle gegevens over werknemers, loonbetalingen, loonstaat, loonstroken en het maken en bijhouden van jaaroverzichten.
SKI_Aanbod_BG_Bedrijfsovername
Bedrijfsovername
Een succesvol bedrijf oprichten en opbouwen is als het opvoeden van een kind. De eerste stappen maken, groeien en ervaringen opdoen. Dit is een proces dat ontzettend veel moeite, inzet, en jaren tijd kan kosten. Het overnemen of overdragen van een bedrijf is dan ook iets waar veel dingen bij komen kijken en waar men bedachtzaam mee moet omgaan.
SKI_Aanbod_BG_Financiele planning
Financiële planning
Een financiële planning maken is een essentieel onderdeel van het ondernemersplan en vergt veel inzicht en ervaring. Om een succesvol financiële planning te maken die haalbaar en realistisch is moeten met verschillende zaken rekening worden gehouden.
SKI_Aanbod_BG_Bedrijfsvitaliteit
Bedrijfsvitaliteit
Hoewel het wetenschappelijk bewezen is dat een gezond lichaam een positief effect heeft op fysieke arbeid en op het mentale welzijn, leven we in een maatschappij waarin alles snel gaat, stress levels hoog zijn en er te weinig wordt stilgestaan bij het positieve effect hiervan. Hoe gezond is uw personeel eigenlijk?
SKI_Aanbod_BG_Verzekeringen
Verzekeringen
Het is helaas zo dat iedereen het risico loopt dat er ooit iets kan gebeuren of dat er iets stuk gaat. Het is dus altijd goed om verzekerd te zijn vóór dat er iets dergelijks plaatsvindt en er achteraf blijkt dat verzekerd zijn toch wel wenselijk is. Hoe zit het bijvoorbeeld als u of een van uw werknemers ineens arbeidsongeschikt wordt? Of als er goederen stuk gaan of gestolen worden bij een inbraak waardoor u uw werk niet meer kan uitvoeren? Het is lastig om te bepalen welk soort verzekering u nodig heeft.
SKI_Aanbod_BG_Marketing Communicatie
Marketing & communicatie
Iedereen heeft een stijl of een smaak. Deze is automatisch verbonden met identiteit en geeft weer wie iemand is en waar iemand voor staat. Identiteit kan men op vele manieren opvatten, identiteit kan te maken hebben met iets waar iemand goed in is, iemand zijn of haar kleding of zelfs iemands standpunten. Als ondernemer is uw identiteit belangrijk. Wie bent u? Wat doet u? Hoe valt u op? Iedereen is anders maar wat maakt u apart?

SKIN FeelGood

partners:

Bekijk onze nieuwste podcast: